Arkiva e Etiketimeve: video

Video drithëruese që të kuptoni se si paraja i ndryshon njerëzit, finalja të lë pa fjalë…(VIDEO)

Thuhet shpesh që paraja nryshon perceptimin e njerëzve … Për fat të keq kjo është sigurisht e vërtetë. Si do të silleshin njerëzit pranë nesh nëse e rrethojmë veten me mallra luksoze dhe rroba luksoze? Por si do të sillen po këta njerëz nëse bëjmë të kundërtën? Kjo video ka …

Lexo më tepër »