Arkiva e Etiketimeve: shqiptare

Nëna shqiptare që nuk i jepte gji foshnjës që qante, edhe pse kishte qumësht… Një rrëfim që të “heq trurin”!

A e dini se sa shumë dëshirojnë nënat pas lindjes që të kenë qumësht me bollëk për foshnjën dhe ta ngopin atë? Sa shumë ato stresohen dhe vuajnë, duke shtrydhur gjirin, duke ngrënë përtej dëshirës, madje shkojnë deri aty saqë kërkojnë “hua” disa pika qumësht nga lehonat në maternitet. Por, …

Lexo më tepër »

E mbani mend vajzën shqiptare që u martua me një djalë me ngjyrë? E dhimbshme çfare ka ndodhur me të

Një vajzë shqiptare shkoi për studime në Londër dhe atje njohu dashurinë e jetës, Henrin. Sic tregon ajo pas shumë vitesh si miq Henri i kishte bërë pyetjen “Të besdis ngjyra ime”. Përgjigja e saj ishte një puthje. Pas dy vitesh marrëdhënie, ajo mbeti shtatzënë por prindërit i kërkuan ta …

Lexo më tepër »

Si bëhesh shtetas grek? Lehtësohen procedurat. Përfitojnë emigrantët shqiptarë (VIDEO)

Greqia nxjerr rregulla të reja për dhënien e nënshtetësisë, në një lëvizje që sipas ministrit të Brendshëm Panos Skurletis u jep mundësinë mijëra emigrantëve që ta marrin atë. “Duam me qëndrimin tonë të dërgojmë mesazhet e duhura në të gjithë botën kundër ksenofobisë dhe racizmit. Duam t’i japim shanse të …

Lexo më tepër »