Arkiva e Etiketimeve: shenja

Këto tre shenja horoskopi janë më pesimistet, rrezikojnë të bien në depresion

Të dhënat e publikuara çdo vit vijnë nga OBSH dhe shumë prej institucioneve shëndetësore më të njohura në botë vazhdojnë të publikojnë shifra alarmuese rreth përhapjes së depresionit. Ai godet këdo fëmijët, të rriturit, meshkujt e femrat, nuk ka asnjë kriter përzgjedhës, thjesht përfshihesh në vorbullën e tij frenetike. Por, …

Lexo më tepër »

Mendohuni mirë përpara se të krijoni konflikt me këto shenja horoskopi, do ju fundosin

Sipas astrologjisë, disa shenja janë më agresive se të tjerat…. Dashi Dashi dallohet për kokërfortësinë, impulsivitetin dhe agresivitetin e tij. Nëse jeni në konflikt me një dash, me siguri do të humbisni. Ndihen kollaj të frustruar dhe të sulmuar. Kur nxehen dashët janë shumë insntiktivë dhe dramatikë. Luani Luani është …

Lexo më tepër »