Arkiva e Etiketimeve: ndjeu

Kjo grua e re ndjeu diçka që i lëvizte në gojë duke bërë dush. Kur e pa veten në pasqyrë, U TMERRUA

Daniela Liverani është një vajzë 24 vjeçare, e cila vjen nga Edinburgu, Skocia. Ajo i do udhëtimet nëpër botë dhe viziton vendet ekzotike dhe te largeta. Kohët e fundit, ajo ishte në një udhëtim në Azinë Juglindore. Ndërsa ishte në Azi, ajo kishte rënë nga një motoçikletë. Nuk u dëmtua …

Lexo më tepër »