Arkiva e Etiketimeve: horoskopi

Femrat e kësaj shenje horoskopi janë partneret më të mira në dashuri, mos i humbisni nga jeta juaj

Ato mund të jenë të pashpirta dhe të mos tregojnë emocione. Ato mund të jenë kokëforte ndaj pamundësisë dhe temperamentit të tmerrshëm. Ato shpesh refuzojnë të pranojnë se janë të gabuara dhe nuk e pranojnë atë, edhe nëse e kuptojnë. Ato mund të jenë agresive dhe të mprehta. Ato mendojnë …

Lexo më tepër »