Arkiva e Etiketimeve: duhet

JA KUSH ËSHTË MOSHA IDEALE KUR NJË FEMËR DUHET TË MARTOHET…

Nëse dëshironi një martesë pa ndarje, është mirë që të mos martoheni shumë të rinj. Në korrik të vitit 2015, hulumtuesi Nicholas Wolfinger nga Universiteti Utah njoftoi se ka gjetur moshën ideale për martesë, pasi shikoi disa të dhëna të publikuara në një revistë amerikane. Wolfinger, një profesor i sociologjisë …

Lexo më tepër »

SHENJAT E HOROSKOPIT QË KURRË NUK DUHET TË DASHUROHEN ME NJËRA-TJETRËN SIPAS ASTROLOGE MERIT…

Përpara se të përfshiheni kokë e këmbë në një lidhje të re, kini parasysh që yjet mund të kenë planifikuar një fund të shëmtuar për ju dhe “fiksimin” tuaj të radhës. Nëse besoni te shenjat e horoskopit, atëherë do t’ju interesojë të dini me cilat shenja horoskopi nuk duhet të …

Lexo më tepër »

5 shenjat që tregojnë se bashkëshorti juaj nuk ju do më dhe duhet të keni kujdes!

Sipas këshilltarit të martesës Kurt Smith demonstrimet e dashurisë dhe fjalëve të dashura në data festash, zakonisht nuk janë burime të besueshme për demonstrimet e dashurisë. Dashuria e vërtetë shprehet në veprimet e përditshme kur nuk ka presion përkujtimor. Ai thekson pesë shenjat që tregojnë se një burrë nuk e …

Lexo më tepër »