Prindërit e shitën për 22 euro, ndërsa sot e njeh dhe e do gjithë bota!

Është një aktor, regjisor, këngëtar kinez. Ka lindur në Hong Kong.
Në fillimet e veta ai njihej me nofkën Sing Lung (Dragoi), ndërsa karriera e tij përfshin një sërë filmash të realizuar në Kinë dhe në ShBA.
Pra fjala është për legjendën e aktrimit që njohim ne Jackie Chan. Prindërit e kishin shitur tek një e moshuar për 26 dollarë (në euro 22.40). Mësuesi në një rast në shkollë ia kishte thyer hundën me shkop, por pikërisht në atë shkollë ai kishte fituar njohuritë bazë për akrobatikë, artet luftarake dhe teknikat e aktrimit, shkruan Gazeta Metro….
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim