Lëkurë e thatë dhe e dehidratuar? Si t’i ktheni butësinë e mëndafshtë me 3 përbërës

Lëkura është organi më i madh në trupin e njeriut, si rrjedhojë është më e ekspozuara ndaj ndryshimeve në regjimin ushqimor, ritualin e përkujdesjes, ekspozimit në diell, veprimit të agjentëve të jashtëm etj. Irritimi i lëkurës, skuqja dhe kruarjet e vazhdueshme janë disa prej shenjave që paralajmërojnë se në lëkurën …

Lexo më tepër »