Pemë

Romantik Njerëzit që janë tërhequr nga kjo pemë kanë një pamje shumë romantike të botës. Ata janë optimistë që besojnë në ndërveprimin me botën, me dashuri dhe kujdes. Ata shpesh preferojnë marrëdhënie serioze dhe jo të qenurit të vetëm. Ndonjëherë ato gjithashtu mund të verbohen nga dashuria, çka mund t’i …

Lexo më tepër »

Zgjidh një kristal magjik dhe mëso çfarë do të të ndodhë këtë pranverë

Sferat e kristaleve prej kohësh janë përdorur nga magjistarët dhe orakujt për të parashikuar një situatë të ardhshme. Natyrisht, parashikimet e tilla mund të trajtohen me skepticizëm. Por nëse parashikimi ju flet për fatin, atëherë pse nuk e besoni atë? Sot ne sugjerojmë një parashikim interesant për të ardhmen. Përpara …

Lexo më tepër »

3 ASPIRINA DHE PAK UJË, JA PËRDORIMET E SEKRETE TË KËSAJ PASTE ME 2 PËRBËRËS…

Acidi acetilsalicilik, përbërësi aktiv i aspirinës jo vetëm që lehtëson dhimbjet, ul rrezikun e sëmundjeve të zemrës, mpiksjeve të gjakur, por mund të përdoret edhe për shumë gjëra të tjera që nuk lidhen me shëndetin sic jane edhe keto receta qe do tju tregojme me poshte. 1.Mbani lulet e freskëta …

Lexo më tepër »

3 aspirin

Këtë masë vendoseni mbi kallo dhe fiksojeni me një letër celefoni për 15 minuta. WebMD këshillon që kjo pastë të vendoset vetëm mbi kallo, pasi lëkurën e shëndetshme mund ta dëmtojë. 3.Mbani nën kontroll zbokthin Për të kontrolluar zbokthin, ju duhet të shtypni 2 aspirina dhe ta aplikoni këtë maskë …

Lexo më tepër »

Test

Ky informacion mund të përdoret për të vlerësuar shanset për t’u prekur nga sëmundjet. Udhëheqësi i studimit Dr.Jian-Ping Cai tha: “8-oxoGsin urinar mund të pasqyrojë gjendjen reale të trupit tonë më mirë se sa koha jonë kronologjike dhe mund të na ndihmojë të parashikojmë rrezikun e sëmundjeve të moshës.”

Lexo më tepër »

Prill

RTSH-në, një takssh aq shumë e diskutuar, duke llogaritur këtu një mijë e një arsye se pse kjo taksë nuk duhet paguar fare, dhe jo më të rritet. Një taksë e tepërt për shqiptarët, të cilët paguajnë një produkt të cilin as nuk e përdorin. Janë të paktë qytetarët shqiptarë …

Lexo më tepër »