17 mars

Njohje të reja parashikohen edhe për zemrat e vetmuara, disa do të kenë për qëllim vetëm miqësinë, të tjerë edhe për më shumë. Puna ju absorbon plotësisht, por kënaqësia personale dhe rritja profesionale ju shpërblejnë për gjithçka. Binjakët Dielli në bashkëpunim me Saturnin do ju sjellë disa ngatërresa lidhur me …

Lexo më tepër »

JU BIEN FLOKET?! ZGJIDHENI KËTË PROBLEM ME 4 PËRBËRËS TË CILËT I KENI NË SHTËPI!

Ekzistojnë shumë tretmanë për këtë problem, mirëpo shumica e tyre përmbajnë shumë kimikalie të cilat sërish mund të kenë efekte të padëshirueshme, por që janë edhe shumë të shtrenjtë. Nëse keni probleme me rënien e flokëve, provoni këtë tretman plotësisht natyral, të cilin mund ta bëni në shtëpi, do të …

Lexo më tepër »

JA SI TI HIQNI QIMET PËRGJITHMONË ME RECETËN QË E PËRDORIN VAJZAT E TELEVIZIONIT…(RECETA)

Qimet e padëshiruara janë armiqtë më të mëdhenj të të gjitha femrave, posaçërisht kur vjen koha për të veshur funde dhe fustane të shkurtër. Mirëpo, ekziston zgjidhje e përhershme për këtë situatë të pakëndshme, ndërkaq këtë metodë e përdorin personat e famshëm. Me ndihmën e këtij truku qimja do të …

Lexo më tepër »

Receta

Receta: Piqni lëvoren e arrës në furrë dhe bluajeni. Pluhurin e përftuar përzieni me ujë derisa të marrë formën e brumit. Kjo masë le të qëndrojë 15 orë.1464463586-917055 Përgatitja: Vendoseni përmbajtjen në pjesë të trupit ku dëshironi t’i eliminoni qimet për gjithmonë. E lini të qëndrojë më së paku 30 …

Lexo më tepër »