LUM KUSH I KA! JA KUSH JANË 3 FEMRAT MË INTELIGJENTE TË HOROSKOPIT…

Çdo shenjë zodiaku ka forcën e vet. Një dash mund të ketë cilësi guximin, të përbashkët me luanin, por ata kurrë nuk do të jenë metodikë si virgjëresha. Është e vështirë t’i krahasosh ato, sepse ata kanë të gjitha avantazhet dhe disavantazhet e tyre. Kur i referohemi inteligjencës, tre shenja dallojnë nga të tjerët.

Ujori

Me Saturnin që i udhëheq, ata nuk do të dështojnë. Nuk ndjekin turmën dhe pavarësia e tyre i frymëzon ata që të kenë mendime origjinale që asnjë rival nuk mund të ketë.

Ata kanë një mendje shumë krijuese dhe nëse e vënë në provë ato mund të bëhen të jashtëzakonshme në çdo fushë. Përcaktimi i tyre do të përfundojë ngjitjen e tyre drejt suksesit.

Ata kanë personalitete bindëse, kështu që mund të vijnë të sillen në mënyrë obsesive dhe perfektioniste për të arritur madhështinë që dëshirojnë. Ata janë politikanë të mëdhenj dhe ëndërrojnë jashtë kutisë.

Akrepi

Akrepët shpesh nënvlerësohen, por qëndrimet e tyre misterioze fshehin aftësitë e tyre të vërteta. Ata janë të pasionuar për gjërat që ata besojnë, edhe pse mund të marrin vendime të paarsyeshme që janë gjithmonë të gatshëm të kthehen në rrugën e duhur.

Ndjeshmëria e tyre nuk do t’i bëjë ato të dështojnë kur janë të përfshirë në një marrëdhënie.

Ata janë simpatik dhe karizmatik, gjë që u lejon atyre të jenë një shembull për miqtë. Ata janë të zgjuara dhe të vetë-vetëdijshme dhe mund të mbajnë krenarinë e tyre duke përdorur atë që është e nevojshme.

Virgjëresha

Virgjëreshat janë njerëzit më të mirë që keni në jetën tuaj. Jo vetëm që ata e duan të mësuarit, por gjithashtu mësojnë shumë shpejt. Kjo nuk do të thotë se të gjitha virgjërat janë super inteligjente, ata duan të mësojnë, por vetëm nëse një gjë ngjall interesin e tyre.

Një virgjëreshë që nuk ka interes për diçka, nuk do të jetë kurrë e mirë për ta bërë këtë gjë të veçantë. Megjithatë, nëse një virgjëreshë e interesuar, ata bëhen shumë të kujdesshme dhe të sakta.

FEMRAT ME KETO SHENJA SHARE KETE POSTIM