Lojrat e fatit i shkatërruan jetën. Djali i kërkon falje prindërve dhe i jep një premtim

Duket sikur historitë e forta emocionale nuk kanë të mbaruar në programin “Dua të të bëj të lumtur”. E tillë ishte historia e Eridonit, djalit 25-vjeçar nga Shkodra.
Varësia ndaj bixhozit i kishte kushtuar ndarjen nga e fejuara. Të gjithë rrogën ai e shpenzonte duke luajtur bixhoz, madje hynte edhe në borxhe. Këtë gjendje të Eridonit nuk e pranonte as familja e tij, të cilët i kishin kërkuar që të hiqte dorë prej bixhozit.
Ai jo vetëm që nuk i kishte dëgjuar, por edhe ishte larguar nga ata, duke mos komunikuar për dy vite me radhë. Eridoni kishte humbur jo vetëm familjen e tij, por edhe punën….
Lexo lajmin e plotë duke klikuar më poshtë

Vazhdim