‘KUR I DO KAQ SHUMË FËMIJËT PSE NUK E BEN NJË VETË?’; JA SI PËRGJIGJET XHENSILA…

“Në kurthin e Piter Pan” është programi më i ri që do të filloj në televiozionin Klan nën drejtimin e Alketa Vejsiut. Të ftuarit e parë të kësaj puntate jane Ermal Mamaqi dhe Xhensila Myrtezaj të cilët do të vihen përpara fëmijeve dhe pyetjeve te tyre. Sapo Alketa ka postuar foton e Xhensilës në Instagram për t’u kërkuar të gjithë fëmijëve pyetjet për të, e menjëhershme ka qenë pyetja “Kur i do kaq shumë fëmijët, pse nuk bën një vetë që të përqafosh përherë? Në një kohë kur të gjitha mediat kane shkruar per nje shtatezani te mundshme dhe kur te gjithe janë sy e veshë për të marrë konfirmimin e lajmit të shumëpritur, Xhensila vendos të na mbajë edhe ca ditë në ankth.” Nëse akoma nuk e ka ndarë mendjen për ta ndarë lajmin e bukur të pritjes së ëmbël me të gjithë, nëse është vërtet në pritje të fëmijës së parë, kjo nuk duhet të jetë me sekret. Fëmijët nuk duhen gënjyer. Sidomos ata të PiterPanit…Shikoni fotot duke klikuar më poshtë

Xhensila