‘Jam pishman moj nënë se nuk ta dita vlerën’… Dedikimi prekës i të riut për të ëmën që ia vrau nusja

Olti Lami, bashkëshorti i Marjana Cmetës, e cila u arrestua sot me akuzën e vrasjen së mamasë së tij, duket se e ka përjetuar rëndë vdekjen e nënës së tij.
Në profilin e tij në Facebook, Lami ka publike fotografi të shumta me të ëmën.
Disa ditë pas vdekjes së të ëmës më 30 prill, që asokohe u dyshua si vetëvrasje, Olti ka bërë një dedikim prekës.
Për më tepër klikoni më poshtë dhe shikoni fotot

Këtu