Dadoja drogon fëmijët, dhe ….

Pasi i kishte droguar fëmijët të cilët i ruante në shtëpi të vet, i kishte lënë vetëm, në mënyrë që të shkojë qetë në solarium. Për këtë është dënuar në 21 vjet burgim, shkruan CBS News.
January Neatherlin, 32 vjeçe nga Oregoni ka pranuar se fëmijëve të moshës prej 6 muajve deri në 4 vjeç i kishte dhënë barëra për gjumë në mënyrë që të shkojë e qetë në solarium apo në fitnes.
Neatherilin është arrestuar pasi policia kishte gjetur shtatë fëmijë të lënë pa asnjë mbikëqyrje në shtëpinë e saj, në të cilën kishte hapur një çerdhe ilegale. Por, përveç që i detyronte të pinë barëra për gjumë dhe i linte vetëm, te fëmijët janë gjetur edhe lëndime në kokë dhe djegie nga qumështi i nxehtë, transmeton Insajeri.com….Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim