5 Mënyra natyrale se si të bëni qafën tuaj të duket më e re

Teksa rritemi, lëkura në qafë bëhet e hollë dhe e rrudhur, se ajo nuk është e lidhur me ndonjë ligaments dhe eshtra në trup.
Shumë njerëz aplikojnë produkte me bazë kimike në luftën kundër lëkurës së varur.
Megjithatë, sot ne do t’ju prezantojmë disa mënyra natyrore që do të ndihmojnë në mbajtjen e qafës së përsosur dhe rinore.
Shtesa kolagjeni
Kolagjenit në të vërtetë lidh indet në lëkurë, e bën të fortë dhe rinovon lëkurën. Duke i dhënë elasticitetin e munguar….Lexo lajmin e plotë duke klikuar më poshtë

Vazhdim